Fatih Tekke'ye ziyaret

Ziyarette Fatih Tekke'nin babası olan Sürmene Köprübaşı Belediye Başkan'ı Ahmet Tekke'de yer aldı.

Fatih Tekke'ye ziyaret
TÜFAD eski Başkan'ı Nurettin Balaban 1461 Eski As Başkan'ı Coşkun Kantekin, Trabzonspor'un efsane futbolcularından Mehmet Köroğlu, pazar günü 1461 Trabzon takımı ile maçı olan Trabzonspor'un eski takım Kaptanlarından Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke'yi kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Ziyarette Fatih Tekke'nin babası olan Sürmene Köprübaşı Belediye Başkan'ı Ahmet Tekke'de yer aldı.

Ziyaretle ilgili konuşan Nurettin Balaban "geçen hafta Trabzonspor'lu antrenörlerimizden Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas ve Adana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü'nün görevlerinden ayrılmaları bizleri üzdüğü gibi Elazığspor Teknik Direktörlüğü'ne gelen Ogün Temizkanoğlu bizi sevindirdi. Bu günkü ziyaretimiz, Trabzon futbolunu teknik adam olarak temsil eden Fatih Tekke ve onun gibi tüm Trabzonsporlu teknik adamlara birlikte olduğumuzu ifade etmek ve onlarların her koşulda en yakınlarında olduğumuzu belirtmek amacını taşımaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor