Fatih Tekke’ye sobalı ev!

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Savaş Abak, Teknik Direktör Fatih Tekke'nin isteği üzerine kendisine sobalı ev tuttuklarını söyledi. İki hafta önce Boluspor'da Cüneyt Karakuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke

Fatih Tekke’ye sobalı ev!

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Savaş Abak, Teknik Direktör Fatih Tekke'nin isteği üzerine kendisine sobalı ev tuttuklarını söyledi.

İki hafta önce Boluspor'da Cüneyt Karakuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke, yönetimden istekte bulunarak doğalgazlı ev yerine sobalı ev istemişti. Tekke'nin bu isteği üzerine araştırma yapan yönetim, sobalı evi buldu. Bolu'da yayın yapan yerel bir televizyonda katıldığı spor programında evi bulduklarını açıklayan Savaş Abak, "Sobalı evi Kılıçarslan Mahallesi'nde bulduk. Rahmetli İbrahim Kuyupınar'ın evi. Onun eşi Şeref teyzenin yaşadığı evin bir bölümü. Sağ olsun o da boşalttı. Eşyalarıyla falan bu hafta içinde teslim edecek. Hocanın kaldığı yerde odun, tavuk, patates, her şey var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler