Fatih Tekke'ye milli görev

Devrim parolasıyla göreve gelen ve köklü değişiklikler konusunda yoğun çalışmalar içine giren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim FGM'den A Milli takıma giriştiği büyük revizyonda yeni yol arkadaşlarını da birbir belirlemeye başladı.Alt milli takımlarda

Fatih Tekke'ye milli görev

Devrim parolasıyla göreve gelen ve köklü değişiklikler konusunda yoğun çalışmalar içine giren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim FGM'den A Milli takıma giriştiği büyük revizyonda yeni yol arkadaşlarını da birbir belirlemeye başladı.

Alt milli takımlarda görev alan 5 antrenörünün dışında diğer tüm kadro ile yollarını ayıran Terim, 3 yeni ismi daha göreve getirdi...

Daha önce eski futbolculardan Vedat İnceefe ile Kerem Yavaş'ı milli takımlar teknik kadrosuna dahil eden Terim, Türk futbolunun önemli futbolcularından Trabzonsporlu efsane isim Fatih Tekke'yi de kadrosuna alarak ilk teknik adamlık adımını attırmış oldu.

Fatih Tekke'nin U17 milli takımı teknik kadrosunda yer alacağı öğrenilirken Terim ayrıca bu sezon devre arasında futbola veda eden kaleci Özden Öngün'ü de kaleci antrenörü olarak ekibine dahil etti. Bu sezon G.Antepspor'da 1 maç dışında forma şansı bulamayarak futbola veda eden kaleci 35 yaşındaki Özden adeta teri soğumadan antrenörlük hayatına start vermiş oldu.

Karşıyakaspor'un kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka da yine milli takımlarda yeni görev alan bir diğer isim olurken, Terim'in G.Saray'da yardımcılığını yapan Ümit Davala'nın da A Milli takım antrenörlüğüne getirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor