Fatih Tekke'den Halilhodzic yorumu!

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Fatih Tekke, Bordo Mavili ekibin resmi olarak açıklanmasa da yeni Teknik Direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Vahid Halilhodzic ile ilgili açıklama yaptı.Fatih, Halilhodzic Trabzonspor'u çok seven gerçek bir Trabzo

Fatih Tekke'den Halilhodzic yorumu!

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Fatih Tekke, Bordo Mavili ekibin resmi olarak açıklanmasa da yeni Teknik Direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Vahid Halilhodzic ile ilgili açıklama yaptı.

Fatih, Halilhodzic Trabzonspor'u çok seven gerçek bir Trabzonlu gibi Mert biridir. Umarım bu sefer hak ettiği değeri görür" dedi.

Fatih Tekke twitter hesabından yaptığı değerlendirmede "Halilhodzic bizim babamız gibiydi, fakat herzamanki gibi değerliler hep en önce değersizleştiriliyor bizim ülkemizde. Halilhodzic Trabzonspor'u çok seven gerçek bir Trabzonlu gibi Mert biridir. Umarım bu sefer hak ettiği değeri görür. Trabzonsporumuzun CEO sunun beyanıyla anlaştığımız söyleniyor. Resmi imzaları beklememiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor