Fatih Tekke'den Hacıosmanoğlu'na salvolar

Trabzonspor eski takım kaptanı milli oyuncusu, SAİ Erciyesspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini telefonla aradığı yönündeki iddialara cevap verdi.Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor Başkan

Fatih Tekke'den Hacıosmanoğlu'na salvolar

Trabzonspor eski takım kaptanı milli oyuncusu, SAİ Erciyesspor’un teknik direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini telefonla aradığı yönündeki iddialara cevap verdi.

Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini aradığı yönündeki söylentilere sert tepki gösteren Tekke, “Trabzonspor’daki 1 haftalık gayrı resmi görevimin ardından 2 sene boyunca beni arayan olmadı. Fenerbahçe maçı sonrası arandığım yönünde ki söylentiler yalandır.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu beni arasaydı telefona bakar mıydım? Bilmiyorum! Haberim olmadan beni seçim malzemesi kullananlar, zor duruma düştüklerinde de benim ismimi kullanmasınlar. O şapkadan kimseye tavşan çıkmaz” dedi.

Genç teknik adam, Trabzonspor’un büyük bir borç yüküyle mücadele ettiğini ifade ederek, “Ancak oluşturulan kadronun başarılı olmayacağı ortada. Yapılan en olumlu hamle bana göre Hakan Arıkan transferidir. Bakıldığı zaman bir de Mehmet Ekici katkı veriyor. Bu çok üzücü bir tablo” diye eleştirdi.

Tekke kendisine yöneltilen, “Sizce kulübün en büyük sorunu nedir?” sorusuna cevabı ise, “En büyük sorun yalan. Bu söylediğim iyi anlaşılsın. Eğer samimiyeti yakalayabilseydik Trabzonspor için başarı da kaçınılmaz olurdu” diye konuştu.

Kaynak: Kuzey Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor