Fatih Tekke TS'li oyuncuyu kadro dışı bıraktı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da yönetim teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda Arnaldo Edinho Lopez, Mandjek ve Trabzonspor'dan kiralıkm olarak kadroya dahil edilen Serdar Gürler’i süresiz kadro dışı bıraktı. Her üç futbolcu, A2 takımı ile a

Fatih Tekke TS'li oyuncuyu kadro dışı bıraktı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da yönetim teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda Arnaldo Edinho Lopez, Mandjek ve Trabzonspor'dan kiralıkm olarak kadroya dahil edilen Serdar Gürler’i süresiz kadro dışı bıraktı. Her üç futbolcu, A2 takımı ile antrenmanlar çıkacak.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor Başkanı Ziya Eren, üç futbolcuyla ilgili olarak teknik kadronun verdiği yetersiz performans nedeniyle, yönetim kurulunun süresiz kadro dışı bırakma kararı aldığını söyledi.

Ziya Eren "Süper ligde sezonun son maçına kadar ter akıtıp, mücadele vereceğiz. Bize inanan, teknik kadromuza güvenen, Kayseri’ye layık oyuncularımızla süper ligde sonuna kadar onur ve ligde kalma savaşı sürdüreceğiz" dedi.

Sakatlıkları geçen Cehk Ahmet ve Barış’la ilgili kararı teknik direktör Fatih Tekke verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor