Fatih Tekke imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig'de transferin son günü Orduspor ile anlaşan Fatih Tekke, kendisini Mor-beyazlı yapan imzayı attı.Dün Ankaragücü ile olan anlaşmasını tek taraflı olarak fesheden ve Ordu'ya gelen Fatih Tekke, katılacağı ilk antrenman öncesi basın huzuru

Fatih Tekke imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig'de transferin son günü Orduspor ile anlaşan Fatih Tekke, kendisini Mor-beyazlı yapan imzayı attı.

Dün Ankaragücü ile olan anlaşmasını tek taraflı olarak fesheden ve Ordu'ya gelen Fatih Tekke, katılacağı ilk antrenman öncesi basın huzurunda sözleşme imzaladı. Orduspor basın merkezinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Orduspor Genel Sekreteri Adem Türkmen, Tekke transferinin Orduspor'un en çok ses getiren transferi olduğunu söyledi.

Fatih Tekke ise Orduspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok iyi karşılandım. Zaten yıllardır tanıdığım arkadaşlarım hocalarımdı. O sebeple bir yabancılık çekmedim. Orduspor'un başarısı için çaba göstereceğim" dedi.

Kendisini Ordusporlu yapan imzayı atan Fatih Tekke, ardından ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Metin Diyadin nezaretindeki antrenmanda Tekke'nin hırslı olduğu gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler