Fatih Tekke içini döktü

 İşte Tekke'nin Beşiktaş macerası hakkında anlattıkları: Türkiye'de hem Galatasaray hem de Beşiktaş'tan teklif geldi.Galatasaray beklentilerin altında bir rakam önerdi. Beşiktaş'ta önce 1 milyon Euro garanti para ve maç başı 40 bin TL sözü verilmişti anca

Fatih Tekke içini döktü

 İşte Tekke'nin Beşiktaş macerası hakkında anlattıkları:

Türkiye'de hem Galatasaray hem de Beşiktaş'tan teklif geldi.

Galatasaray beklentilerin altında bir rakam önerdi. Beşiktaş'ta önce 1 milyon Euro garanti para ve maç başı 40 bin TL sözü verilmişti ancak daha sonra Sayın Fahrettin Curoğlu, 'Biz Türk oyunculara TL veriyoruz. Sana da 1.5 milyon TL verebiliriz' dedi. Ben hiç sorun etmedim ve anlaşma sağladık.

TAKIMDA MUTSUZ BİR KİTLE VAR

Schuster yönetimden golcü istemiş. Ancak sanırım beni baştan beri istemedi. Hep ön yargılıydı. Kendi getirdiği oyuncularla müthiş ilgileniyor, istemediklerinin ise yüzüne bakmıyor. Orada mutsuz ve hocayla iletişim kuramamış bir kitle var.

SİVAS maçı sonrası da olaylar patlak verdi zaten. Sadece 10 dakika oynadığım maç için bana soyunma odasında, "Kendini ne zannediyorsun. Git evinde oyna" diye bağırdı. Sakatlıktan çıkmışım, son 10 dakika oynamışım ve bütün suç benim? Şaka gibi. Ardından küfür etti. Ben de "Saygısızlık etme" deyince üzerime yürüdü, göğsüyle iki kez itekledi. Eski Fatih olsam, birilerinin iddia ettiği gibi deli olsam, orada kafasını gözünü kırardım. Ama ben efendi kaldım.

SCHUSTER'İN OYUNU

Daha sonra soyunma odasında yaşanan olayı bilerek dışarıya sızdırdılar. Schuster de Ümraniye'de takımı toplayıp, "Fatih'le talihsiz bir olay yaşadık. Ben hatalıyım. Yapmamam gereken bir şey yaptım. Olay kapandı" dedi. Takım şahittir. Ama gördük ki kapanmamış. Gelinen noktada o olayın beni göndermek için bilerek yapıldığını, komplo olduğunu düşünüyorum. Ve iddia ediyorum, Schuster istemediği herkesi bir takım gerekçelerle göndertiyor. Şunu gördüm ki kendi transfer ettirdiği ya da menajerlerini tanıdığı futbolculara yaklaşımıyla diğerlerine davranışı arasında çok büyük bir uçurum var.

BEN DELİ DEĞİLİM

Sivas maçından sonra, 'Çılgın, deli' yakıştırmaları yapıldı. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben deli değilim. Genelde sakin biriyim. Sadece politik değilim ve yalandan haz etmem. Kendimi çok sorguladım, 'Ben de ne kadar hata var?' diye... Ancak yaşadığım bütün olaylarda cevabını veremeyeceğim, yüzümü kızartacak bir durum yok.

DÖKÜLENE SES YOK

Birçok futbolcuyu göndermeye çalışıyorlar. Ama gönderemiyorlar.  Çünkü ödenen bonservis ücretleri yüksek. Ferrari'yi gönderemiyorlar. Bize ucuz futbolcu muamelesi yaptılar. Çünkü ben parayı ön planda tutmadım. Fatih, 10 dakika iyi oynamadığı için üzerine saldırılıyor. Bir sezon oynamayanlara ve dökülenlere ses çıkmıyor. Bunu camia da görmeli.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor