Fatih Tekke Herkesi Bombaladı

Trabzon'da Diyarbakır maçı sonrası taraftarın ısrarla istediği Fatih Tekke, Sabah'a konuştu: "Bana 625 bin euro önerdiler. Yattara'ya 1.8 milyon euro garanti para veriyorlar. Yönetim bana üvey evlat gibi davrandı."  Diyarbakırspor mağlubiyetinin ardından

Fatih Tekke Herkesi Bombaladı
Trabzon'da Diyarbakır maçı sonrası taraftarın ısrarla istediği Fatih Tekke, Sabah'a konuştu: "Bana 625 bin euro önerdiler. Yattara'ya 1.8 milyon euro garanti para veriyorlar. Yönetim bana üvey evlat gibi davrandı."
 
Diyarbakırspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor taraftarının yönetimden transferini istediği Fatih Tekke, Saint Petersburg'daki evinde Sabah'a özel açıklamalarda bulundu.
 
İşte Fatih Tekke gerçekleri: "Ben Trabzon'un öz evladıyım. Bakın, Beşiktaş'a. Öz evladı Nihat'a sahip çıktı. Doğru örnek onlardır, Trabzonspor değil. Yönetim, bana üvey evlat gibi davrandı. Trabzonspor'a gelirsem taraftar için geleceğim.
 
Bana teklif getiren F.Bahçe ve Beşiktaş'tan ne para istediysem Trabzonspor'dan da aynı rakamı istedim." "Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu 'Sana tavan ücreti vereceğiz' dedi; yıllık garanti 625 bin Euro teklif etti. Yattara bu takımda 1.8 milyon Euro garanti para alıyor. Bu, Trabzonspor beni transfer etmek istemiyor demektir. Beni isteyen böyle davranmaz. Camianın tepkisini çekmemek için de gerçekleri saptıran açıklamalar yapıyorlar.

" YILDIRIM ÖZEL UÇAK YOLLADI "

Aziz Yıldırım bir yıl önce iki yöneticisini özel uçakla St. Petersburg'a yolladı. Trabzonspor da beni istiyorsa Yıldırım gibi ısrarcı olabilirdi. Benim Trabzonspor'u tercih etme sebebim o formayla şampiyonluk yaşamak istediğim içindir. Aynı yaklaşımı yönetimden göremedim.
 
Burada Sportif Direktör Ünal Karaman'ın hakkını vermem lazım. Ona transferim için gösterdiği 'samimi' çabadan dolayı teşekkür ediyorum." "Trabzonspor camiasında bana 'Evladımızsın' diyorlar, sonra transfer gerçekleşmeyince de 'Zaten yaşlıydı' diye açıklama yapıyorlar. Transferde menajerimi sorun olarak göstermekten vazgeçsinler. Menajerim 'Fatih Tekke şimdiye kadar Trabzonspor'dan bir şey almamıştır. Aksine vermiştir' diyor.

ŞENER'LE TANIŞMIYORUZ
 
"Trabzonspor Başkanı Sadri Şener karizmatik ama bazen talihsiz açıklamalar yapabiliyor. Uzun yıllardır bordo-mavili camiadan uzağım. Kendisiyle tanışmıyoruz ama benim için 'Uyumsuz' yorumunu yapıyor. Yaşlı olduğumu söylüyor. Beni tanımayan bir insan böyle açıklamalar yapmamalı. Ben ne uyumsuzum ne de yaşlı!..."

TERİM ARTIK ÇAĞIRMASIN
 
"Fatih Terim'in beni niye Milli Takım'a çağırmadığını bilmiyorum. Ondan ricam artık beni çağırmasın ama sebebini de söylesin. Sebebini bileyim ki; kendisinden özür dileyeyim.
 
Euro 2008'de olmayı hakettim. Takımında oynamayan ya da sakat oyuncuları çağırdılar. Ben bu kriterlere uymuyordum. Gökdeniz'i ve beni yok sayıyorlar. Zaten artık milli takımda yıldız oyuncu yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor