Fatih Tekke hangi takıma gidiyor

Trabzonspor- Bucaspor karşılaşmasının ardından Lig Tv'de yayınlanan "Depar" isimli spor programında Trabzonspor-Bucaspor karşılaşması ve gündemdeki diğer spor haberleri konuşuldu.Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında Engin Baytar'ın İbrahim Dağaşan ile gi

Fatih Tekke hangi takıma gidiyor

Trabzonspor- Bucaspor karşılaşmasının ardından Lig Tv'de yayınlanan "Depar" isimli spor programında Trabzonspor-Bucaspor karşılaşması ve gündemdeki diğer spor haberleri konuşuldu.

Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında Engin Baytar'ın İbrahim Dağaşan ile girdiği mücadelede yerde kalmasının ardından Hakem Cüneyt Çakır'ın penaltı noktasını göstermesini yorumlayan yorumcular "Pozisyon Penaltı değil" ortak görüşünde birleştiler.

Fatih Tekke Hangi Takıma Gidiyor

Depar programı katyılımcılardından Sinan Engin hafta sonu oynanacak Beşiktaş Bursaspor karşılaşmasını değerlendirirken Fatih Tekke'den de bahsetti.

"Fatih Tekke'nin gideceği takımı biliyorum ama söylemeyeyim" açıklaması üzerine, Melih Şendil "Bu kadarını söylemişsen tamamını da ilk kes Depar'da açıklayalım" ısrarı üzerine Engin "Transfer henüz bitmediği için söylemek istemedim ama Fatih Tekke büyük bir ihtimalle Eskişehirspor'a gidecek" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor