Fatih Tekke galibiyet istiyor

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Fatih Tekke, Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Rakiplere saygımız var ancak taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz" dedi. Pazar günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ad

Fatih Tekke galibiyet istiyor

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Fatih Tekke, Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Rakiplere saygımız var ancak taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz" dedi.

Pazar günü kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Boluspor'da hazırlıklar tam gaz sürüyor. Çiçeği burnunda teknik direktör Fatih Tekke'yle ilk maçında 3 puan kazanmak isteyen Boluspor, antrenmanlarını tamamladı. Maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Tekke, "Artık ligdeki her maç çok önemli. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde oynayacağımız bir Adana Demirspor maçı var. Antrenmanlar iyi gidiyor. Bizde bu heyecanımızı taraftarlarımızla birleştirip mutlak galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Takımda eksiklerin olduğunu ve süre gerektiğini söyleyen Fatih Tekke, "En azından yukarıdaki sıralamadan kopmamamız gerekiyor. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Bu hedef, bu camiayı bir üst lige taşımak. İnşallah iyi bir başlangıç olur. Ama kesinlikle zor bir maç olacak. Çünkü Adana Demirspor iyi bir takım. Kafamdaki ilk 11 oluşmaya başladı. Biz futbolun gerçeğine uygun oynamaya çalışacağız. İnşallah 11'e 11 kalıp, dağınık olmadan beraber hareket edebilme kabiliyetini ortaya koymamız gerekiyor. Beraber hareket edebilirsek bu bizi bir yerlere taşır. Ama kopuk kopuk hareket edersek bu bizi bir yerlere taşımaz. Dolaysıyla biz geleli üç gün oldu. Bu bir anda olacak mı? Yüzde yüz olacak diyemeyiz. Beklentimiz bu. Çalışmalarımız bu yönde. Beraber hareket edeceğiz. Sahanın içerisinde kompak bir yapı olacak. Dolayısıyla bunun semeresini alacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Fatih Tekke, antrenman sırasında kendisine çocuklarla ilgilenerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler