Fatih Tekke futbola geri dönüyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Balaban, futbol antrenörlüğüne adımını atan Trabzonspor’un eski takım kaptanı Fatih Tekke ile birlikte TÜFAD Trabzon şubesi üyelerinden Karabükspor  Teknik Direktör

Fatih Tekke futbola geri dönüyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Balaban, futbol antrenörlüğüne adımını atan Trabzonspor’un eski takım kaptanı Fatih Tekke ile birlikte TÜFAD Trabzon şubesi üyelerinden Karabükspor  Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve teknik ekibine destek olmak için 2-1 Karabükspor’un üstünlüğü ile sonuçlanan Karabükspor- Fenerbahçe maçı için Karabük’e gittiler.

Balaban; Türkiye’de  Spor toto süper liginde Trabzonspor kökenli teknik adam sayısının azaldığı bir dönemde Tolunay Kafkas hocanın takımının iyi futbol oynamasının   yanı sıra 8 haftadır yenilgi yüzü görmemesi Trabzon TÜFAD camiası adına bizleri mutlu etmektedir. Tolunay Kafkas hocanın teknik ekibine Trabzonspor kökenli  Orhan Çıkrıkçı, Muzaffer Bilazer ve kaleci antrenörü Omay Yılmazer’i katması sonrası bu mutluluğumuz 5 kat daha arttığını ifade edebiliriz. İnşallah Trabzonspor kökenli futbol antrenör sayımız artmaya devam edecek. Sergen Yalçın ile Fatih Tekke’nin antrenörlük diplomaları aynı, bakarsınız yakında Fatih Tekke’de spor toto süper ligde birinci adamlığa başlar.

Maçtan sonra Tolunay Kafkas’ın misafirleri olarak geceyi Karabük’te geçiren Balaban ve  Fatih Tekke karayolu ile İstanbul’a geçecek ce TÜFAD Trabzon şubesinin Ocak ayında düzenleyeceği panele panelist olarak katılacak olan TFF efsane Başkanı Haluk Ulusoy’u ziyaret edip Panel’in günü ve saatini  belirledikten sonra Trabzon’a dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler