Fatih Tekke derbide de yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapılacak Galatasaray derbisinin 18 kişilik maç kadrosuna Fatih Tekke'yi yine almadı.Derbi öncesi de kamp yapmayan ve bu sabah tesislerde toplanarak hafif bir çalışma gerçekleştiren

Fatih Tekke derbide de yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam yapılacak Galatasaray derbisinin 18 kişilik maç kadrosuna Fatih Tekke'yi yine almadı.

Derbi öncesi de kamp yapmayan ve bu sabah tesislerde toplanarak hafif bir çalışma gerçekleştiren siyah-beyazlı takımın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu.

Alman teknik adam, Sivasspor ile yapılan lig maçının ardından tartıştığı deneyimli futbolcu Fatih Tekke’yi, son haftalarda olduğu gibi yine 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Beşiktaş’ın 18 kişilik derbi maç kadrosunda ayrıca, sakatlıkları bulunan Quaresma, Bobo, Ferrari, Rüştü Reçber, Nihat Kahveci, Onur Bayramoğlu ve Ekrem Dağ ile Yusuf Şimşek ve Rıdvan Şimşek bulunmuyor. Sakatlığı geçen Guti ile genç oyuncu Ali Kuçik ise derbinin kadrosuna alındı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler