Fatih Tekke 3 hafta sahalarda yok

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında dizinden sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sol diz iç bağında esneme ve iç menisküste yırtık olduğu tespit edilen Fatih Tekke, ligin ilk yarısının son iki maçında forma giyememi

Fatih Tekke 3 hafta sahalarda yok

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında dizinden sakatlanan ve çekilen MR sonucunda sol diz iç bağında esneme ve iç menisküste yırtık olduğu tespit edilen Fatih Tekke, ligin ilk yarısının son iki maçında forma giyememişti. Tecrübeli futbolcuya dizinde ki sakatlıktan dolayı bugün antroskopi yapılacağı ve Tekke'nin 3 hafta daha sahalarda uzak kalacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Orduspor yönetimi tarafından takım kaptanlığına getirilen Fatih Tekke'nin yaşadığı bu sakatlıktan dolayı ligde oynanacak Fenerbahçe, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyepor ve Samsunspor maçlarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Samsunspor karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor