Faruk Özak'tan Trabzonspor'a ziyaret

Trabzonspor'un  Eski Başkanı, Milletvekili Faruk Özak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile birlikte bugün (pazartesi) Bordo-mavili kulübü ziyaret etti. Özak ve beraberindekiler ziyarette Genel Sayman Engin Hacı

Faruk Özak'tan Trabzonspor'a ziyaret
Trabzonspor'un  Eski Başkanı, Milletvekili Faruk Özak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ile birlikte bugün (pazartesi) Bordo-mavili kulübü ziyaret etti.
 
Özak ve beraberindekiler ziyarette Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Altyapı Sorumlusu Ali Uzunay, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Aslan, Çetin Kansız, Köksal Sadıklar, Ömer Demir ve Mehmet Terzi, Futbol Genel Direktör Ünal Karaman ile görüştüler.
 
Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Özak, “Bu büyük kulüpte çok onurlu bir görev üstlendiniz. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.
 
Altyapı Sorumlusu Ali Uzunay ise yönetim kurulu olarak camiada birlikteliğin sağlanmasına çok önem verdiklerini belirterek, “Bu düşüncemizi genel kurul öncesi ve sonrası seslendiriyoruz. Birliktelik camiamız adına çok önemli. Sizlerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduk” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor