Faruk Özak: 'Sende 4 tane erkan var'

Taka'ya açıklamalarda bulunan Özak, Trabzonspor’un çok kritik günlerden geçmekte olduğuna dikkat çekerek herkesi kurumun etrafında birleşmeye çağırdı. Şahsıyla ilgili ithamlara ‘Kişilerle ilgili hiçbir sorun olmaz. Biz hesabımızı görürüz, bu kulüp bizi bü

Faruk Özak: 'Sende 4 tane erkan var'

Taka'ya açıklamalarda bulunan Özak, Trabzonspor’un çok kritik günlerden geçmekte olduğuna dikkat çekerek herkesi kurumun etrafında birleşmeye çağırdı. Şahsıyla ilgili ithamlara ‘Kişilerle ilgili hiçbir sorun olmaz. Biz hesabımızı görürüz, bu kulüp bizi büyüttü, biz bu kulübü büyüttük, bu kulüp için mücadele etmemiz gerekiyor. Önemli olan kulüp nere gidiyor, battı mı? Yarın lisans çıkarabilecek mi? Beni bırakın, adam bana ne derse desin, kulüp nereye gidiyor, ona bakın?

Yargıtay’ı kim takip etti

Faruk Özak ‘Hani diyorlar ya birileri bizim için ‘Yargıtay’ı takip ediyor’ kimlerin takip ettiği ortaya çıktı. Mahkeme ve Yargıtay olayı 20 aydır rezalette, evrak vardı yoktu, adalet orada yıprandı. Trabzonspor’un etrafında Platform var, destek veriyoruz, güzel işler yapıyorlar. Trabzonspor için her türlü desteği veririz. Bizim mücadelemiz Trabzonspor iyi olsun. Bizim derdimiz bundan sonra kim gelecek kim gidecek değil, 20 milyon menajerlere verildi mi? Burada yetimin hakkı korunmuyor mu? Ne oluyor ne bitiyor, Trabzonspor 1461 gibimi olacak? Faruk hesabı görür, Sadri hesabı görürse görür. Yanlış yapan da hesabını verir. Faruk değil kurum, kurum, kurum, herkesin sorumluluk duygusunu paylaşmak lazım’

Sende 4 tane ‘Erkan’ var

Faruk Özak bilinçsizce yapılan transfer ve harcamalara d atepki göstererek ‘Sadri Şener’den kalan takım, bu takımı yener mi? Yemez mi? Yener! 200 milyonda cebinde kalırdı. Bu bir acemiliktir ya da kötü niyettir. Bunlara mani olun. Bu takıma Erkan Zengin’i ne yapacaksın, sende 5 tane var ondan. Kulübü bırakmamak lazım, Trabzon camiası yanlış yapa yaqpa mahkemeye giderek doğruyu öğrendi. Trabzonspor camiası küçük düşürüldü, bu marka 45 yılda ortaya çıkarıldı. Bir yılda yerle bir edildi. Bu kulübün ilk profesyonel oyuncusuyum, her alanda varız, bu kulüp için hamallık yaptık, ölene kadar da hamallık yaparız’ diyerek tepkisi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor