Faroz Gençlik görev bölümü yaptı

Trabzon 1. Amatör Küme ekiplerinden Faroz Gençlikspor Kulübü  yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı  . Eski ismiyle Yeni Değirmenderespor olan Mavi-Beyazlılarda Başkan Ali Haydar Saka, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu söyledi. İŞTE FA

Faroz Gençlik görev bölümü yaptı

Trabzon 1. Amatör Küme ekiplerinden Faroz Gençlikspor Kulübü  yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı  . Eski ismiyle Yeni Değirmenderespor olan Mavi-Beyazlılarda Başkan Ali Haydar Saka, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu söyledi.

 

İŞTE FAROZ GENÇLİK YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ

 

Faroz Gençlikspor Kulübü Başkanı Ali Haydar Saka nezaretinde oluşan yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor. 2. Başkanlar Bilgin Aydın ve Mehmet Terzi, Başkan Yardımcıları Turan Altuntaş ve Neşat Reis, Asbaşkan Hüseyin Kara, Mali Sayman Ersin Kara, İstanbul Sorumlusu Cemil Gülgönül, Futbol Şube Sorumlusu ve Sportif Direktör Hilmi Kara, Genel Sekreter İsmail Şahbazoğlu

 

 TAKVİYE YAPILACAK

 

Güçlü bir yönetimle göreve geldiklerini belirten başkan Ali Haydar Saka, “Yeni sezonda yeni ismimizle başarılı olmak istiyoruz. Bunun içinde gerekli takviyelere başladık. Şuana kadar 16 futbolcu kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde 3-4 takviye daha yapacağız. Hazırlıklarımıza ise önümüzdeki hafta başında başlamayı planlıyoruz” dedi.

 

BAŞKAN  ENGİN KARA'YA TEŞEKKÜR

 

Takdir edilen bir ekip olmak istediklerini belirten Başkan Saka, “Bu sezon gerek oynadığımız futbolla gerekse yaptığımız işlerle takdir edilecek bir ekip olacağız.  Yalıspor Eski Başkanı Engin Kara’nın vermiş olduğu destekle birlikte oluşturduğumuz yönetimle birlikte başarılı olacağız. Başımızda büyüğümüz kendisi olacaktır. Onun tecrübesiyle hedefe varacağızdır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor