''Farklı bir Yalıspor geliyor'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, bu maçta alacakları 3 puan ile farklı bir takımın geldiğini herkese göstermek istediklerini söyledi. Çimşit, bu maça iy

''Farklı bir Yalıspor geliyor'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, bu maçta alacakları 3 puan ile farklı bir takımın geldiğini herkese göstermek istediklerini söyledi. 

Çimşit, bu maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, ''Bazı eksiklerimiz vardı, günde çift idman ve salonda yaptığımız çalışmalarla eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bedenen ve ruhen bu maça hazırız. Oyuncularımızın konsantrasyonunu bu maça yoğunlaştırdık'' dedi. 

Takımda Hasan ve Tuncay'ın sakatlıklarının bulunduğunu dile getiren Çimşit, ''Tuncay'ın durumu maç günü belli olacak. Bunun dışında cezalı futbolcumuz yok. Bu hafta takımımın başında 3 puanla tanışmak istiyorum. Alacağımız 3 puan ile farklı bir Trabzon Yalıspor'un geleceğini herkese göstereceğiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor