Fanatik nine maça davet edildi

Artvin'in Şavşat ilçesi Çukur köyünde ikamet eden ve en yaşlı Galatasaray taraftarı olarak Türkiye gündemine oturan Fatma Çolak (105) Galatasaray Ankaragücü maçını izlemek için Galatasaray Başkanı Adnan Polat tarafından Şavşat'tan İstanbul'a giderek maçı

Fanatik nine maça davet edildi

Artvin'in Şavşat ilçesi Çukur köyünde ikamet eden ve en yaşlı Galatasaray taraftarı olarak Türkiye gündemine oturan Fatma Çolak (105) Galatasaray Ankaragücü maçını izlemek için Galatasaray Başkanı Adnan Polat tarafından Şavşat'tan İstanbul'a giderek maçı izlemişti. Daha sonra Galatasaray Fenerbahçe derbi maçını da TV den izleyen Fatma nine bu defada Trabzonspor başkanı Sadri Şener tarafından Galatasaray Trabzonspor maçına davet edildi.


Bu hafta oynanacak olan Trabzonspor Galatasaray maçına Trabzonspor Başkanı Sadri Şener tarafından davet edilen Fatma nine, büyük bir centilmenlik örneği gösterecek. Sarı Kırmızı forma üzerine Borda Mavi kaşkol takacak olan Fatma nine Karadenizli olduğunu ve Trabzonspor un başarılarından da gurur duyduğunu belirtti. Fatma nine Trabzonspor benim memleketimin takımı. Benim ikinci takımımda Trabzonspor'dur. Maçın centilmenlik havası içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Trabzonspor başkanımıza da beni maça
davet ettiği için çok teşekkür ediyorum. Galatasarayı yeni Antrenör Hagi ile ilk defa izleyeceğim. İki sevdiğim takımın mücadelesi beni çok mutlu edecek. Dostluk ve sevgi kazanacak" dedi.
Fatma ninenin Trabzonspor Galatasaray maçına davet edildiğini duyan Şavşatlı Trabzonsporlular ve Galatasaraylılar bu durumdan oldukça memnun olduklarını belirterek, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e teşekkür ettiler.
Öte yandan, Şavşat'ta, her iki takımın çok sayıda taraftarının da maça gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor