Fanatik gelin-damat!

Samsun'da, fanatik iki genç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah masasına tuttukları takımın formalarını giyerek oturdu.Samsunlu Şeyma Akçay (22) ile Trabzonlu Deniz Gürsoy (30), bir ömür boyu sürmesini diledikleri birlikteliklerini resmileştirmek için 14

Fanatik gelin-damat!

Samsun'da, fanatik iki genç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah masasına tuttukları takımın formalarını giyerek oturdu.

Samsunlu Şeyma Akçay (22) ile Trabzonlu Deniz Gürsoy (30), bir ömür boyu sürmesini diledikleri birlikteliklerini resmileştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih etti.

Bir yıl önce tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini söyleyen fanatik çift, nikah masasına tuttukları takımların formalarını giyerek oturunca ortaya renkli görüntüler çıktı.

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'ne gelin Samsunspor, damat ise Trabzorspor formasına giyerek geldi.

Genç çiftin nikahını İlkadım Belediyesi Nikah Memuru Dursun Korkmaz kıyarken, şahitliklerini de arkadaşları yaptı. Samsunsporlu gelin, nikahın ardından erken davranarak damadın ayağına bastı.

Sosyal Hizmetler il Müdürlüğünde çalıştığını söyleyen Şeyma Akçay, özel bir firmada ilaç mümessili olarak çalışan Deniz Gürsoy ile bir yıl önce tanıştıklarını ve nikah için, özel tarih olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçtiklerini söyledi.

Farklı takımları tuttukları için forma ile nikah masasına oturmaya karar verdiklerini anlatan Samsunsunsporlu gelin, "Anlamlı ve farklı bir nikahımız olsun istedik. Hem de Samsunspor-Trabzonspor dostluğu pekişsin istedik. Çok mutluyuz" dedi.

Damat Gürsoy, kendisinin fanatik Trabzonsporlu olduğunu formayla nikah masasına oturmak istediğini, Samsunsporlu olan nişanlısının da bu fikri beğenerek Samsunspor forması giydiğini belirtti.

Düğünü yaza yapmayı planladıklarını söyleyen genç çift, düğünde de takımlarıyla ilgili ilginç sürprizler düşündüklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor