Fair Play ödülüne adayız

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne aday olduklarını söyledi.Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu fair

Fair Play ödülüne adayız

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne aday olduklarını söyledi.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne aday olduklarını söyledi.

Kodalak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde dernek üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olan bordo-mavili takımın tüm sporcu, teknik kadro ve yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Basın toplantısını futbolda Şiddet Yasası hakkında bilgilendirmek, olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla düzenlediklerini belirten Kodalak, "Bizler taraftar derneklerinin asıl görevilerinden biri de bu yasa ve yönetmelikler hakkında taraftarlarımızı uyarmaktır. Yeni yasalarda çok ağır ceza ve hükümlülükler bulunmaktadır" dedi.

Hakaret, küfür, kavga ve birçok hareketin karşılığının çok ağır cezalar olacağını anlatan Kodalak, şunları söyledi:

"Onun için bize yakışan takımımızı küfürsüz bir şekilde 90 dakika boyunca coşku ile desteklemektir. Bizler tribünde bunu yaparken sporcu kardeşlerimiz de sahada alın terlerini dökerek bizlerin yüzü ak olarak çıkarmaya çalışacaklardır. Futbol sonuçta bir spordur, bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır. Bizler bundan önceki yıllarda olduğu gibi hak eden kazansın diyoruz. Bizi bileğinin hakkıyla yeneni alkışlamak da boynumuzun borcu olsun diyoruz.'

Futbol Federasyonu'nun bu sene uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne de aday olduklarını duyurmak istediklerini söyleyen Kodalak, "Bu yıl fair playde birinci gelecek takıma hiç de azımsanmayacak oranda bir maddi ödül verilecek. Bizler bunu başararak takımımıza maddi katkıda da bulunabiliriz. Taraftarlarımızdan bu konuda duyarlılık beklemekteyiz. Takımımıza her hafta ceza aldırarak para ödeten değil, centilmen olup para kazandıran taraftar olalım ki daha iyi futbolcular transfer edelim, takımımızı her alanda güçlü kılalım" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor