"Faik Işık FETÖCÜ'dür!"

Hatayoğlu'ndan sert açıklama

"Faik Işık FETÖCÜ'dür!"
Trabzonspor ve Trabzon için inanılmaz hakaretlerde bulunan avukat Faik Işık'a bordo mavili camiadan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Bu kez tepki gösteren isim 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu oldu. Basın açıklaması yapan Hatayoğlu, Işık'ın Fetöcü olduğunu iddia ederek gereğinin yapılması gerektiğini söyledi.

İşte o açıklama;

3 Temmuz şike davası ile alakalı önceki gün bir tv programın da Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım avukatı olduğunu iddia eden Faik Işık denen pervasız, bir provokatör gibi davranarak  bütünlük için de olmamız gereken bu günlerde ortamı gererek Trabzonspor camiası ve taraftarına kabul edilemeyecek şekilde hakaretler etmiştir..

O kadar çok ileri gitmiştir ki Trabzon şehrine,insanına ve Türk futbolunun Onur abidesi Trabzonspor camiasına büyük hakaretler etmiştir..
Aziz Yıldırım ve Şike Çetesine Fetö örgütünün kumpas yaptığını,şikenin olmadığını iddia ederek Trabzonsporluları alçakca şerefsizce fetöcü olduğunu söyleyecek kadar pervasızca tahrik edici söylemlerde bulunmuştur..

Faik Işık denen bu pervasız  Beşiktaş'lı olduğunu fakat Aziz Yıldırım ve şike ile Fenerbahçe'li olduğunu söyleyerek nasıl bir tutarsız ve dönek olduğunu kendi ifadeleri ile söylemiştir.

Bu dönek Faik Işık 7 haziran Ak Parti milletvekili adayı olduğu,daha evvel Fettullah Gülen cenaatine övgüler dizdiğini biraz geriye giderseniz görürsünüz.
Söz konusu programda Trabzonspor'u Zarrab ile suçlamış, ardından Fetöcü ilan etmiştir,Birbirine zıt suçlamalarla nasıl bir kişilik sahibi olduğu açık nettir.
Burdan Uyarıyoruz Faik Işık baltayı taşa vurmuştur,Trabzonspor taraftarını büyük ölcüde tahrik etmiştir.Yarın olacaklardan Trabzonspor camiasını, taraftarını hiç kimsenin suçlama hakkı olmayacaktır..Buradan devlet yetkililerine sesleniyor ve ihbar ediyorum Faik Işık Denen İftiracı Kripto Fetö'cüdür ve gereğini yapın..

Uefa 3 temmuz şikesinin varlığını kabul ederek şikecilere ceza vermiştir ve Cas bu cezayı onaylayarak Aziz Yıldırım ve şike çetesinin tescilleyerek tüm dünyaya deklare etmiştir,
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler