Fadıl Akgündüz Trabzon'da oteli nereye yapacak?

Türkiye’nin en tartışmalı iş adamlarının başında gelen Fadıl Akgündüz’ün Trabzon'da yeni bir otel projesine başlayacağı ve 2017'de tamamlanacağı öğrenildi.  En son seçim öncesinde BDP’ye oy vereceğim diyerek büyük bir kesimden tepki alan Fadıl Akgündüz bi

Fadıl Akgündüz Trabzon'da oteli nereye yapacak?
Türkiye’nin en tartışmalı iş adamlarının başında gelen Fadıl Akgündüz’ün Trabzon'da yeni bir otel projesine başlayacağı ve 2017'de tamamlanacağı öğrenildi. 
 
En son seçim öncesinde BDP’ye oy vereceğim diyerek büyük bir kesimden tepki alan Fadıl Akgündüz bilindiği gibi Trabzonspor’la da sponsorluk görüşmelerine devam ediyor
 
Haber61’in daha öncede gündeme getirdiği bu gelişmede Akgündüz’ün oteli 61 katlı yaparak ilgi çekmeye çalışacağı bildirildi.
 
Otel nereye yapılacak?
 
Otelin Trabzon’un Yıldızlı Mahallesi’nde Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait ve yıllardır askeriyenin “askeri gazino” olarak kullandığı denize sıfır 10 dönümlük arazide yapılması planlanıyor
 
Akgündüz’ün Trabzon'da inşa etmeyi planladığı Gold Sarayı, 10.000 m2 proje alanında, 176.300 m2 kapalı alana sahip olarak tasarlandığı ileri sürüldü. 
gold.jpg
 
Grubun verdiği bilgiye göre Gold Trabzon 1.700 oda ve 4.250 yatak kapasitesiyle ülkenin en büyük otellerinden biri olması hedefleniyor.
 
Ayrıca otel büyük alışveriş ve eğlence merkezleri ile desteklenecek. Otel ve kompleksi 2017 yılında faaliyete geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor