F1'e yeni takımlar geliyor

Bahreyn Grand Prix'inin ardından konuşan Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone, önümüzdeki sene Formula 1'e iki yeni takımın daha katılacağını açıkladı.83 yaşındaki milyoner patron, bu iki takımın ismiyle ilgili bilgi vermezken, takımalrdan birinin NASCAR o

F1'e yeni takımlar geliyor

Bahreyn Grand Prix'inin ardından konuşan Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone, önümüzdeki sene Formula 1'e iki yeni takımın daha katılacağını açıkladı.

83 yaşındaki milyoner patron, bu iki takımın ismiyle ilgili bilgi vermezken, takımalrdan birinin NASCAR odaklı bir girişimin Formula 1'e dahil olmasıyla oluşacağını söyledi.

Ecclestone kouyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "ABD'den NASCAR'da takımı bulunan bir girişimin haricinde bir takımla daha anlaştık. İsimlerini vermek şu an için doğru olmaz. FIA Başkanı Jean Todt'la da görüştüm, önümüzdeki sezon için bu takımların Formula 1'de yarışacağı kesinlik kazandı.

Aralık ayında FIA'nın F1'e katılmak için girişimlere açık olduğunun açıklanmasının ardından bu gelişmeler, olası mali kriz anında Formula 1 yönetiminin bu tip yöntemlere başvurabileceğini akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler