F1’e niyet, bisikletlere kısmet

İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti bu kez pedal basan ve koşucu sporcuların heyecanına tanık olacak.Üç ayaktan oluşan İntercity 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, 6 Nisan Pazar günü başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce sporcuyu bir araya ge

F1’e niyet, bisikletlere kısmet

İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti bu kez pedal basan ve koşucu sporcuların heyecanına tanık olacak.

Üç ayaktan oluşan İntercity 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, 6 Nisan Pazar günü başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce sporcuyu bir araya getiren organizasyonda, Formula 1 pisti parkur ve mesafesiyle nefesleri kesecek.

GELENEKSELLEŞECEK

Türkiye’nin ilk ve tek Formula 1 pistinin ev sahipliğini üstleneceği İntercity İstanbul Park 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, 6 Nisan Pazar günü muhteşem bir organizasyona imza atacak. Organizasyonun komite başkanı Ahmet Özgün, şampiyonanın gelenekselleştirileceğini ve tadına doyulmaz bir mücadelenin ortaya çıkacağını söyledi.

GERÇEK YARIŞ PİSTİ

Pist hakkında bilgi veren Özgün, “İntercity İstanbul Park Formula 1 pisti, güvenlik tedbirlerinin maksimum seviyede uygulanmış olduğu, trafiğe kapalı, 5,3 km uzunluğunda bir pist özelliğini taşıyor. İntercity İstanbul Park 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası, Türkiye’de gerçek bir yarış pistinde yapılacak ilk organizasyon olmasıyla göze çarpıyor” dedi.

Üç ayaktan oluşacak Intercity İstanbul Park 1. Bisiklet ve Koşu Şampiyonası’nın birinci ayağı 6 Nisan, ikinci ayağı 11 Mayıs ve üçüncü ayağı da 14 Eylül’de yapılacak. Kayıt ve ayrıntılı bilgi almak isteyen sporcular, ‘intercitykosu.com’ ve ‘intercitybisiklet.com’ adreslerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor