Ezikler yine güldürdü!

Türkiye'nin en ezik takımından yine çocukları güldürecek bir eylem.Bir süredir F. Bahçe ile Trabzonspor arasında süren gerginlik sonrası Fenerbahçeli taraftarlar grubu 12 Numara bir harita yayınlayarak Trabzon'u sildiler.Kendini bilmez sarı Lacivertliler

Ezikler yine güldürdü!

Türkiye'nin en ezik takımından yine çocukları güldürecek bir eylem.

Bir süredir F. Bahçe ile Trabzonspor arasında süren gerginlik sonrası Fenerbahçeli taraftarlar grubu 12 Numara bir harita yayınlayarak Trabzon'u sildiler.

Kendini bilmez sarı Lacivertliler grubu bunu yaparak kendi egolarına iyileştirme yaptılar. Yine aynı kendini bilmez çapsız taraftar grubu  "Kırım'ı alın, Trabzon'u verin" ifadelerini kullanırken Kırım'ın da Trabzon gibi Öz Türk olduklarını unuttu.

Bir süre önce İstanbul'daki diğer taraftar grupları F. Bahçe'yi Rum takımı ilan etmişti. Böylelikle bu ülkeden kimin gitmesinin gerektiği de öğrenilmiş oldu. 

fener.gif

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler