Eyvahhh Colman‘ın kafası karışık

Her sezon başında huzursuzluk çıkarmayı gelenek haline getiren Gustavo Colman yine sahne aldı. Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Colman’ın kafasını Benfica karıştırdı. Bazen aldığı ücret, bazen eşini gerekçe gösteren, bazen yediği cezalar nedeniyle zam

Eyvahhh Colman‘ın kafası karışık

Her sezon başında huzursuzluk çıkarmayı gelenek haline getiren Gustavo Colman yine sahne aldı.

 

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Colman’ın kafasını Benfica karıştırdı. Bazen aldığı ücret, bazen eşini gerekçe gösteren, bazen yediği cezalar nedeniyle zaman zamanda kendisine gelen tekliflerin yönetim tarafından red edilmesi nedeniyle sorun çıkarmayı alışkanlık haline getiren Colman ağrılarını gerekçe göstererek Elazığ maçında oynamadı.

 

Macar temsilcisi  Videoton ile oynanan Avrupa Kupası Play-off maçındaki kötü bir performans ortaya koyan ve ikinci yarıda Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Colman, Trabzonspor - Elazığ maçında da oynamak istemedi.

 

Teknik heyetin kadroya almak istediği Colman hiçbir sakatlığı bulunmamasına rağmen ağrılarının gerekçe göstererek oynamak istemeyince teknik heyet tarafından kadroya alınmadı.

 

Colman’ın Trabzonspor kulübüyle ilgili bir sorunu bulunmazken bu futbolcunun Benfica’ya gidememesinin yanı sıra geçtiğimiz sezon İstanbul'da oynanan Beşiktaş maçından sonra yönetimin disiplinsizliği nedeniyle kendisine verdiği cezayı fazla bularak sorun yaptığı da gelen bir başka iddia.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor