EYOF kafile toplantısı yapıldı

Oyunlar Köyü'nde yapılan toplantıda son gün müsabakaları, kapanış töreni ve kafilelerin ayrılma programları ele alındı. Genel Koordinatör Nihat Doker, oyunlar için kafilelerin gelişinden bu yana geçen sürenin kısa bir değerlendirmesini yaparak, ''Bugünden

EYOF kafile toplantısı yapıldı

Oyunlar Köyü'nde yapılan toplantıda son gün müsabakaları, kapanış töreni ve kafilelerin ayrılma programları ele alındı.

Genel Koordinatör Nihat Doker, oyunlar için kafilelerin gelişinden bu yana geçen sürenin kısa bir değerlendirmesini yaparak, ''Bugünden itibaren kentten ayrılmalar başlayacak. Sizlerin geçen süre zarfında yaşadıklarınız ve bunlarla ilgili değerlendirmeleriniz bizim için önemli. Bunları son toplantıda sizden duymak istedim'' dedi.

EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba da uzun bir hazırlık döneminin ardından gerçekleştirilen bir haftalık organizasyonun başarılı geçtiğini belirtti.

Bu arada, Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Sanat Merkezi'nde EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen programda oyunları 2013 yılında organize edecek Hollanda'nın Ultrecht kenti ile 2015 yılında düzenleyecek Gürcistan'ın Tiflis kentinden gelen organizasyon delegelerine bir sunum yapıldı. 2013'de Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları'ndan da bir delegasyonun programa katıldığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor