Evin reisi Trabzonspor!

Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında evinde Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda rakiplerine şans tanımıyor. Bordo-mavili takım evinde yenilgisi olmayan Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yer alırken, sarı-lacivertl

Evin reisi Trabzonspor!

Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında evinde Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda rakiplerine şans tanımıyor. Bordo-mavili takım evinde yenilgisi olmayan Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yer alırken, sarı-lacivertli takımla birlikte 20 puanla evinde en çok puan toplayan takım oldu.
Bu sezon kendi sahasında yenilmeyen Trabzonspor, Bursaspor karşısında unvanı son dakikada kurtardı. Avrupa'da fırtına gibi esen Bordo-Mavililer, rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve kendi sahasındaki yenilgisizlik serisini sürdürdü.


En son 17 Şubat'ta geçen sezon ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo-mavililer, 303 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı toplam 21 maçta 16 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 47 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

TRABZONSPOR EN İYİ İÇ SAHA TAKIMI OLDU
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ile sahasında yenilmezlik unvanını sürdürüyor. Trabzonspor'a sezon başında pilot takımı 1461 Trabzon'dan gelen teknik direktör Mustafa Akçay, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilgi yüzü görmedi. Akçay yönetiminde bordo-mavililer, bu sezon sahasındaki 14 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik alarak rakiplerine galibiyet yüzü göstermedi. Trabzonspor, 15. hafta itibari ile Spor Toto Süper Ligde ise en iyi iç saha takımı oldu.


Bordo-mavili takım sahasında elde ettiği 20 puan iç saha liderliğini Fenerbahçe ile paylaştı. Bordo-mavili takım sahasında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Attığı 15 gole karışılık kalesinde 4 gol yedi. Lig lideri Fenerbahçe'de evinde 20 puan topladı. Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi iç saha puan sıralamasında 18 puan ile Sivasspor ve 17 puan ile Galatasaray takip etti. Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de evinde yenilmeyen 3 takımdan biri oldu. Karadeniz ekibi, Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte evinde yenilmeyen takımlar arasında yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor