"Evet Trabzon'dan teklif aldım"

Antalyaspor'un oyuncusu Necati Ateş, transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.Radyopsor'a konuşan Necati, "Kulüpler anlaşamadı eğer anlaşma sağlanırsa seve seve Galatasaray'a gideri dedi.Necati, Trabzonspor'dan teklif aldığını da açıkladı. Yeni sezon ö

"Evet Trabzon'dan teklif aldım"

Antalyaspor'un oyuncusu Necati Ateş, transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Radyopsor'a konuşan Necati, "Kulüpler anlaşamadı eğer anlaşma sağlanırsa seve seve Galatasaray'a gideri dedi.

Necati, Trabzonspor'dan teklif aldığını da açıkladı. Yeni sezon öncesi Antalyaspor ile hazırlıklara başlayan Necati, Galatasaray'a transfer hakkında konuştu. Milli futbolcu, “Galatasaray beni istedi ancak kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Antalyaspor Yönetimine Galatasaray'da oynamak istediğimi ifade etim. Beni Galatasaray'a getiren Fatih Terim'di. Şimdi yeniden Fatih hocayla çalışmak çok isterim” dedi.

Transfer için Galatasaray'ın onayını bekleyen Necati Ateş, "Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'da oynamaktan gurur duyarım. Eğer kulüpler anlaşırsa benim anlaşmama diye bir durum söz konusu olmaz. Ben 2 sezondur Antalya'dayım ve burada güzel günlerim geçiyor. Eğer kalırsam burada oynamaktan da büyük keyif almaya devam edeceğim” diye konuştu.

Necati, Trabzonspor'dan da teklif aldığını belirterek, "Hala büyük takımlar tarafından isteniyor olmak güzel bir duygu. Trabzonspor'un , menajerimle temasa geçip beni transfer etmek istediğini biliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor