"Evet bana şike teklif edildi!"

Türkiye’yi etkisi altına alan ve dün 3. dalgası patlayan şike operasyonunda dün yeni gözaltılar ve ifadeler vardı. 3. dalga hareketliliğin önceki akşam A.Gücü kalecisi Stefan Senecky ve oyuncu Uğur Uçar ile başladı. Ankara’dan uçakla İstanbul’a gelen ve E

"Evet bana şike teklif edildi!"

Türkiye’yi etkisi altına alan ve dün 3. dalgası patlayan şike operasyonunda dün yeni gözaltılar ve ifadeler vardı. 3. dalga hareketliliğin önceki akşam A.Gücü kalecisi Stefan Senecky ve oyuncu Uğur Uçar ile başladı.

Ankara’dan uçakla İstanbul’a gelen ve Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerine başvurulan ikili daha sonra serbest bırakıldı. Peki ikili hakkındaki iddialar nelerdi, bunlara ne cevap verdiler?

İDDİALAR: F.BAHÇE A. GÜCÜ: 6-0 (15 MAYIS 2011)

Tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a sorulan soruda maç için İlhan Ekşioğlu’na şike talimatı verdiği Cemil Turan aracılığıyla girişimlerde bulunulduğu futbolculara verilmek üzere 400 bin dolar paranın Ankara’ya götürüldüğü, Uğur Uçar’a şike teklif edildiği Uçar’ın kabul etmediği Şekip Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç aracılığıyla kaleci Senecky’ye şike teklif ettiği ve bu futbolcunun da kabul etmediği vardı.

CEVAP: G.Saray’dan A.Gücü’ne giden Uğur Uçar’ın emniyetteki ifadesinde “Bana 6-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim”

dediği öne sürüldü. Kaleci Senecky’nin de benzer bir ifade verdiği iddia edildi.

SONUÇ: İki futbolcu da ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldı ve emniyetten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor