Everton Tottenham

Everton Tottenham maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İngiltere Premier Ligi’nin 20. Haftasında Everton sahasında Tottenham  ile karşılaşıyor. Goodison Park   ’da oynanacak karşılaşmayı hakem Michael Oliver  yönetecek. Sa

Everton Tottenham

Everton Tottenham maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İngiltere Premier Ligi’nin 20. Haftasında Everton sahasında Tottenham  ile karşılaşıyor. Goodison Park   ’da oynanacak karşılaşmayı hakem Michael Oliver  yönetecek. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Lig Tv 3 canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı İdman Tv de canlı yayınlayacak. Idman TV’yi canlı olarak haberin sonunda izleyebilirsiniz.

Karşılaşma öncesinde Everton ligde 26 puanla 11. Sırada yer alırken Tottenham 35 puanla 4. Sırada bulunuyor.

Everton ve Tottenham daha önce toplam 158 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Tottenham 59 kez kazanarak rakibine üstünlük kurarken Everton 49 kez galip geldi ve 50 maç berabere sonlandı. Everton ev sahipliğinde oynanan 78 maçta ev sahibi 33 kez kazanırken misafir takım 18 kez galip geldi ve 27 maç beraberlikle sona erdi.

Maç öncesi bilgiler

• Everton, Premier Lig'de Tottenham ile oynadığı son yedi maçta galibiyet alamadı (3B 4M).• Tottenham, Premier Lig'de Everton ile oynadığı son beş maçın dördünde kalesini gole kapattı. • Everton, bir önceki maçında evinde Stoke City'ye 4-3 yenildi. Bu Everton tarihinde iç sahada 4-3 kaybettiği ikinci maç oldu (Ocak 2004 v Manchester United). • Bu sezon Premier Lig'de oynayan oyuncular arasında tüm kulvarlarda en fazla gol atmış olan oyuncu Romelu Lukaku (18). • Bu sezon Premier Lig'de en fazla asist yapmış olan İngiliz oyuncu Everton forması giyen Ross Barkley (8)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor