Euro 2016' uçağı görüntülendi

Türk Hava Yolları, Euro 2016'ya katılacak A Milli Futbol Takımı için Boeing 737-900ER tipi uçağını futbolcuların ve teknik ekibin fotoğrafları ile süsledi.   Türk Hava Yolları, A Milli Futbol Takımı'nı Euro 2016'daki karşılaşmalarına götürüp getirmek için

Euro 2016' uçağı görüntülendi
Türk Hava Yolları, Euro 2016'ya katılacak A Milli Futbol Takımı için Boeing 737-900ER tipi uçağını futbolcuların ve teknik ekibin fotoğrafları ile süsledi.
 
Türk Hava Yolları, A Milli Futbol Takımı'nı Euro 2016'daki karşılaşmalarına götürüp getirmek için TC-JYP kuyruk tescilli Boeing 737-900ER tipi uçağı tahsis etti. Uçağa, Türk Bayrağı, Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcuların fotoğrafları yerleştirildi.
 
Euro 2016'da mücadele edecek olan A Milli Takımımızı taşıyacak olan uçağın hangardaki görüntüsü sızdı. 
 
Uçağın üzerine milli takım oyuncularından bazılarının eskizlerinin bulunduğu bir kaplama yapıldığı görüldü. 
 
Uçak üzerinde Fatih Terim'le birlikte Yunus Mallı, Hakan Balta, Volkan Babacan, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Arda Turan, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Cenk Tosun yer aldı. Bu durum bu oyuncuların kadroda kesin olarak yer alacağı iddialarını da beraberinde getirdi.
 
Uçağın diğer yüzü de ortaya çıktı
 
İlerleyen saatlerde uçağın diğer yüzü de ortaya çıktı.
 
Diğer kısmında olana isimler ise şöyle;
 
Gökhan Töre, Olcay Şahan, Serdar Aziz Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Gönül, Volkan Şen, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mehmet Topal, Caner Erkin.
 
1-986.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler