Euro 2016 iptal mi edilecek?

Yaklaşan Euro 2016 turnuvası öncesi tedirgin edici bir açıklama geldi.   Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinin ev sahipliğini yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) güvenliğine yönelik tehdidin sürdüğünü söyledi.   Inter radyo kan

Euro 2016 iptal mi edilecek?
Yaklaşan Euro 2016 turnuvası öncesi tedirgin edici bir açıklama geldi.
 
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinin ev sahipliğini yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) güvenliğine yönelik tehdidin sürdüğünü söyledi.
 
Inter radyo kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Hollande, "EURO 2016'ya  yönelik bir tehdit mevcut ve maalesef bu tehdit daha uzun sürebilir." ifadesini  kullandı.
 
François Hollande, EURO 2016'nın başarılı bir şekilde geçmesi için  güvenliği sağlamaları gerektiğini vurgulayarak, "EURO 2016 olağanüstü olacak. Bu  şampiyonada ev sahipliğimizi sürdürmeye karar verdim.  Şampiyonanın, bayram  havasında geçmesi ve başarılı olması için bütün gücümüzü ve imkanlarımızı  seferber edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
 
Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek EURO 2016, 10 Haziran-10  Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor