Etik Kurulu'nun raporu UEFA'da!

Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu raporunu UEFA'ya gönderdi.Pazartesi günü yaptığı toplantıda karar için iddianameyi bekleme kararı alan Futbol Federasyonu, Etik Kurulu raporunu da UEFA'ya gönderdi. Pazartesi günü alınan kararlarını aynen yazan ve U

Etik Kurulu'nun raporu UEFA'da!

Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu raporunu UEFA'ya gönderdi.

Pazartesi günü yaptığı toplantıda karar için iddianameyi bekleme kararı alan Futbol Federasyonu, Etik Kurulu raporunu da UEFA'ya gönderdi. Pazartesi günü alınan kararlarını aynen yazan ve UEFA'yı bilgilendiren Futbol Federasyonu, Etik Kurulu'nun 150 sayfalık raporunu da İngilizce'ye çevirtti ve UEFA'ya iletti.

Kurul, TFF'ye spor kulüpleri bakımından şike, şike teşebbüsü, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluşturduğu kanaatine ulaşmış, bazı maçlar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor