Etik kurul haberine yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF Etik Kurulu üyesi Prof.Dr. İlyas Doğan ile ilgili bazı yayın organlarında 'Etik Kurulu etik mi değil mi' başlıklı haberlerde yer alan iddialar üzerine açıklamada bulundu.TFF'den yapılan açıklamada, şu görüşlere yer ve

Etik kurul haberine yalanlama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF Etik Kurulu üyesi Prof.Dr. İlyas Doğan ile ilgili bazı yayın organlarında 'Etik Kurulu etik mi değil mi' başlıklı haberlerde yer alan iddialar üzerine açıklamada bulundu.

TFF'den yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

 ''Halihazırda YÖK Denetleme Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Prof.Dr. İlyas Doğan'ın TFF Etik Kurulu'nda görev alabilecek olması ile ilgili, Yüksek Öğretim Kurulu'nun 27 Temmuz 2011 tarihli ve 1073 no'lu yazısında Prof. Dr. Doğan'ın TFF Etik Kurulu'nda görev yapmasının uygun olduğu belirtilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu yazı ile birlikte gereken yasal girişimleri gerçekleştirdiğimizi kamuoyu ile paylaşır, kamuoyundan bu açıklamaya itibar etmesini rica ederiz.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor