Etik Kurul Başkanı neler dedi ?

ürkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, şike soruşturmasına ilişkin raporun hazırlandığı, hiçbir kulübe ceza verilmemesine kanaat getirdiklerine yönelik haberleri yalanladı.Prof. Dr. Atalay, “Rapor hazır değil” dedi Türkiye Fu

Etik Kurul Başkanı neler dedi ?

ürkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, şike soruşturmasına ilişkin raporun hazırlandığı, hiçbir kulübe ceza verilmemesine kanaat getirdiklerine yönelik haberleri yalanladı.

Prof. Dr. Atalay, “Rapor hazır değil” dedi 
Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, şike soruşturmasıyla ilgili bilgi verdi.

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atalay, spor kamuoyunun sonucunu merakla beklediği raporu hazırladıkları ve hiçbir kulübe ceza verilmeyeceği kanaatine vardıkları yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Ünlü hukuk adamı, “Rapor henüz hazır değil, inceleme ise büyük ölçüde tamamlandı” dedi.


"AZİZ YILDIRIM GÖRÜŞMEK İSTEDİ"
Prof. Dr. Oğuz Atalay, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın savunmasını aldıkları bilgisini verdi, şunları söyledi: "Etik Kurulu Başkanvekilimiz, Raportörümüz ve bir avukat arkadaşımız geçtiğimiz hafta Metris Cezaevi’ne giderek Aziz Yıldırım’la görüştü. Bizzat Aziz Yıldırım’dan bu görüşme talebi geldi.

Yıldırım’ın beyanları ve mevcut deliller ışığında incelememiz devam ediyor, artık son aşamaya geldik. Raporumuzu kısa süre içinde tamamlayıp, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na vereceğiz.

Bu süreçte ne ben ne de kuruldaki arkadaşlarım kimseye beyanda bulunmadı, tarafımızdan yapılmayan açıklamalara, spor kamuoyunu yanıltmaya ve hukuki süreci etkilemeye dönük ifadelere itibar edilmesin.

Bu tür davranışların ve çıkışların, süreci hiçbir şekilde etkilemeyeceği bilinmelidir. İncelemenin tamamlanması ve sonucun açıklanması sabırla beklensin, hukuk adına gereken neyse onu yapacağımız da bilinsin.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor