Eskrim şampiyonası başladı

 Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) tarafından her yıl düzenlenen Büyük Bayanlar Eskrim Dünya Kılıç Kupası, Antalya'da başladı.  Türkiye Eskrim Federasyonu Genel Sekreteri Yılmaz Portakal, geçen yıl İstanbul'da gerçekleştirilen organizasyonun, bu yıl i

Eskrim şampiyonası başladı

 Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) tarafından her yıl düzenlenen Büyük Bayanlar Eskrim Dünya Kılıç Kupası, Antalya'da başladı.

 

Türkiye Eskrim Federasyonu Genel Sekreteri Yılmaz Portakal, geçen yıl İstanbul'da gerçekleştirilen organizasyonun, bu yıl ilk kez Antalya'da yapıldığını belirtti. Portakal, şampiyonaya 32 ülkeden 130 kadın sporcunun katıldığını, kupada ülkemizi 4 sporcunun temsil ettiğini aktardı.

 

Olimpiyatlar öncesinde ülkelerin ferdi ve takım puanlarını yükseltmelerine yol açacak bu turnuvanın önemine değinen Yılmaz Portakal, "Bu kupada şu ana kadar önemli bir başarımız yok. Ancak Antalya'da başarılı bir sonuç almayı hedefliyoruz" dedi.

 

Dünya Kılıç Kupası'nda, bugün ve yarın ferdi müsabakalar yapılırken, pazar günü takım yarışmaları gerçekleştirilecek ve ardından ödül töreni gerçekleştirilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler