Eskrim Federasyonu Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Eskrim Federasyonu'nun 2015 yılı tahmini bütçesi 4 milyon 500 bin, 2016 yılı tahmini bütçesi ise 5 milyon lira olarak belirlendi.Ankara bir otelde yapılan ve divan başkanlığına Mehmet Uykun'un seçildiği Eskrim Federasyonu Mali Genel Kurulu'na, 148

Eskrim Federasyonu Genel Kurulu yapıldı
Türkiye Eskrim Federasyonu'nun 2015 yılı tahmini bütçesi 4 milyon 500 bin, 2016 yılı tahmini bütçesi ise 5 milyon lira olarak belirlendi.
Ankara bir otelde yapılan ve divan başkanlığına Mehmet Uykun'un seçildiği Eskrim Federasyonu Mali Genel Kurulu'na, 148 delegenin 108'i katıldı.
Federasyonun 2015 yılı tahmini bütçesi 4 milyon 500 bin, 2016 yılı tahmini bütçesi de 5 milyon lira olarak kabul edildi.
Federasyon Başkanı Müminhan Bilgin, Yönetim Kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurulda yaptığı konuşmada, eskrimin yaygınlaşması ve daha geniş kitlelere ulaşması için çalıştıklarını söyledi.
Spor Genel Müdürlüğü tarafından federasyonların ne kadar harcamayı nerelere yaptığının sürekli denetlendiğini belirten Bilgin, genel kurulda alınan kararlara herkesin saygı duyması gerektiğini belirtti.
Müminhan Bilgin, genel kurula katılan bütün delegelere teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor