Eskişehrispor Galatasaray'ı dağıttı

Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray'a bir darbe de Eskişehirspor'dan geldi. Sarı kırmızılılar kümede kalma mücadelesi veren rakibinden tam 4 gol yedi.   Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, yeni teknik direktörü  Jan Olde Riekerink ile çıktığı ilk

Eskişehrispor Galatasaray'ı dağıttı
Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray'a bir darbe de Eskişehirspor'dan geldi. Sarı kırmızılılar kümede kalma mücadelesi veren rakibinden tam 4 gol yedi.
 
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, yeni teknik direktörü  Jan Olde Riekerink ile çıktığı ilk maçta Eskişehirspor'a 4-3 mağlup oldu.
 
Eskişehir Atatürk Stadı'nda perdeyi 10 dakikada Bilal Kısa açtı. Tecrübeli oyuncu muhteşem bir golle Boffin'i avladı. İlk yarıda gol dışında pozisyon bulamayan sarı kırmızılılar 41. dakikada golü kalesinde gördü. Engin Bekdemir'in pasında sol kanatta topla buluşan Kaan Kanak'ın sert bir şekilde çıkardığı ortada, Bokila'nın dokunduğu meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İlk yarı bu golle 1-1 sona erken ikinci yarı ise Eskişehirspor'un şovu vardı.
 
İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da sarı kırmızılılar golle başladı. 49. dakikada Linnes'in asistinde Yasin Öztekin topu ağlarla buluşturdu. Bu golden sonra Galatasaray'ı çöküşü başladı. 53. dakikada Nadir'in golüyle beraberliği yakalayan Eskişehirspor, 58. dakikada Hadzic ile öne geçti. Peşpeşe gelen gollerle oyuna düşen Aslan'a son darbeyi 68. dakikada Kaan Kanak vurdu. Uzatma anlarında Semih Kaya'nın golü skoru belirledi.
 
Böylece deplasmanda galibiyet hasreti 10 maça çıkan Galatasaray, 39 puanda kaldı. Bu galibiyetle kümede kalma yolunda umutlanan Eskişehirspor ise 22 puana çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor