Eskişehirspor ve Sivasspor kıl payı kurtuldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Eskişehirspor ve Sivasspor küme düşmekten kıl payı kurtuldu. Eskişehir evinde ağırladığı İstanbul Başakşehir'e son dakika golü ile 2-1 mağlup oldu. Bu skor ile Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Sivasspor ile puanları

Eskişehirspor ve Sivasspor kıl payı kurtuldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Eskişehirspor ve Sivasspor küme düşmekten kıl payı kurtuldu.

Eskişehir evinde ağırladığı İstanbul Başakşehir'e son dakika golü ile 2-1 mağlup oldu. Bu skor ile Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Sivasspor ile puanları eşit oldu. 
 
Ligin son haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu hafta düşmekten kıl kurtuldu ama gelecek hafta kendilerini çok zor bir olasılık bekliyor. İkili averajda diğer takımlardan önde olan Eskişehirspor'un Gençlerbirliği karşısında galip gelmesi, Gaziantepspor'un mağlup olması Sivasspor'un ise kazanması gerekiyor.
 
Sivasspor'un ligde kalması için ise Fenerbahçe'yi mağlup etmesi Gaziantepspor'un mağlup olması gerekiyor.
 
ESKİŞEHİR'DE ORTALIK KARIŞTI
 
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı kaşıya gelip yenilen Eskişehirspor’un maçı kaybetmesi üzerine, taraftarlar tribünleri ateşe verdi. 

Maçı kaybeden Eskişehirspor taraftarı, maçın sonunda açık tribündeki koltukları yakmaya başladı. Taraftarların koltuk parçalarını atması yüzünden 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Saha içine giren binlerce taraftar, kale fileleri ve direklerine ile reklam panolarını sökmeye başladı.
Yangın, soyunma odalarına giden merdivenlere de sıçradı. Öte yandan sahadan ayrılan taraftarlar, tribünden koltukları da beraberinde götürdü.

İtfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etmek için taraftarın dağılmasını bekliyor.
 
1-993.jpg
 
2-434.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler