Eskişehirspor Trabzon yolunda

Eskişehirspor, Ligin 22.haftasında deplasmanda yarın Trabzonspor ile yapacağı maç için bu kente hareket etti.Eskişehirspor, Ligin 22. haftasında deplasmanda yarın Trabzonspor ile yapacağı maç için bu kente hareket etti. Karayoluyla Ankara'ya hareket eden

Eskişehirspor Trabzon yolunda

Eskişehirspor, Ligin 22.haftasında deplasmanda yarın Trabzonspor ile yapacağı maç için bu kente hareket etti.

Eskişehirspor, Ligin 22. haftasında deplasmanda yarın Trabzonspor ile yapacağı maç için bu kente hareket etti. Karayoluyla Ankara'ya hareket eden Eskişehirspor, buradan uçakla Trabzon'a geçecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.

Eskişehirspor, yoğun lig maratonunda yarın deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Pazar günü lider Galatasaray ile evinde karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Eskişehirspor, yarın Trabzon Avni Eker Stadı'nda saat 18.00'de Trabzonspor ile karşılaşacak. Trabzon maçı hazırlıklarına dün başlayan Eskişehirsporlu futbolcular, fizik kondüsyon ağırlıklı antrenman yaptı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Bülent, Sezgin ve Serdar katılmadı.

Bu sabah karayolu ile Ankara'ya hareket eden Eskişehirspor, buradan tarifeli uçakla Trabzon'a geçecek. Eskişehirsporlu futbolcular, akşam Trabzon'da yapılacak antrenman ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Haftayı 2 puan kayıpla geride bırakan Eskişehirspor, Galatasaray maçıyla başlayan güzel futbolunu, Trabzon'da devam ettirmek istiyor. Eskişehirspor, Alman çalıştırıcı Skibbe'nin ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde ilk galibiyetini almayı planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor