Eskişehirspor Bursaspor

Eskişehirspor Bursaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Eskişehirspor Bursaspor

Eskişehirspor Bursaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Eskişehirspor ve Bursaspor karşı karşıya geliyor. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek ve onun yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Erdem Bayık yapacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı Lig tv canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde ligde 26 puanı bulunan Bursaspor 13. Sırada yer alırken Eskişehirspor ise 17 puanla 18. Sırada bulunuyor.

Eskişehirspor ve Bursaspor bugüne kadar toplam  74 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Eskişehirspor 23 kez kazanırken Bursaspor 26 galibiyet aldı ve 25 maç berabere sonlandı. Eskişehirspor ev sahipliğinde oynanan 35 maçta ev sahibi 19 kez kazanırken misafir takım 4 kez kazandı ve 12 maç berabere sonlandı.

Maç öncesi bilgiler;

• İki takım Süper Lig'de 59 kez karşı karşıya geldi. Bursaspor'un 19-18'lik üstünlüğü bulunuyor (22B). • Bursaspor ve Eskişehirspor'un son yedi lig maçının dördü berabere bitti, diğer üç maçta Bursaspor iki galibiyet aldı (1M). • Bursaspor bu sezon Hamza Hamzaoğlu'ndan önce ligde oynadığı 15 maçta 15 puan topladı (maç başına 1 puan); Bursaspor Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra ligde oynadığı yedi maçta 11 puan topladı(maç başına 1.6 puan).

• Eskişehirspor bu sezon Samet Aybaba'dan önce ligde oynadığı 11 maçta dört puan toplayabilmişti; Eskişehirspor Samet Aybaba göreve geldikten sonra ligde oynadığı 11 maçta 13 puan topladı. • Samet Aybaba da Hamza Hamzaoğlu da yeni takımlarının başında ilk maçlarına Konyaspor deplasmanında çıktılar ve yenildiler. • Bursaspor Süper Lig'de oynadığı son üç maçın ikisinde berabere kaldı (1M); öncesinde oynadıkları 19 maçta beraberlik almamışlardı (8G 11M). • Tomas Necid Süper Lig'de forma giydiği son beş maçta dört gol attı. • Emre Güral, ligde son yedi maçta Eskişehirspor'un attığı 11 golün dokuzuna katkıda bulundu (altı gol, üç asist). • Eskişehirspor bu sezon Süper Lig'deen az kafa golü atan takım (2); Bursaspor ise Galatasaray'ın ardından (9) en fazla kafa golü atan ikinci takım (8 - Kasımpaşa, Bursaspor ve Rizespor ile eşit). • Bursaspor'un Süper Lig'de attığı son sekiz golün dördü savunma oyuncularından geldi.

İlk 11’ler:

Eskişehirspor:  25 Ruud Boffin 3 Anıl Karaer 21 Jordi Figueras 23 Emre Güngör 65 Kamil Ahmet Çörekçi 6 Alpaslan Öztürk 9 Engin Bekdemir 80 Tornike Okriashvili 88 Anel Hadzic 7 Emre Güral 99 Axel Meye

Bursaspor: Bursaspor 1 Harun Tekin 13 Dany Nounkeu 22 Erdem Özgenç 23 Aziz Behich 66 Tomas Sivok 8 Bakaye Traore 18 Pablo Batalla 68 Jem Karacan 77 Balazs Dzsudzsak 15 Tomas Necid 88 Deniz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor