Eskişehirspor 90+4'te güldü!

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında varupa kupalarına katılma hedefi bulunan Kasımpaşa ile iddiası kalmayan Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Recep tayyip Erdopan Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını yenik kapatan Eskişehirspor, Kasımpaşa'yı 2-1 mağ

Eskişehirspor 90+4'te güldü!

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında varupa kupalarına katılma hedefi bulunan Kasımpaşa ile iddiası kalmayan Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Recep tayyip Erdopan Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını yenik kapatan Eskişehirspor, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmada Eskişehirspor'un gollerini Diego(2) atarken Kasımpaşa'nın golü ise Ibrıcıc'den geldi.

Bu galibiyetin ardından Eskişehirspor puanını 42'ye yükseltti. Avrupa hedefi bulunan ve sahasında kaybeden Kasımpaşa ise 46 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Kasımpaşa, Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Eskişehirspor ise Beşiktaş'ı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler