Eskişehir'in soyunma odası yandı

 Vişnelik Mahallesi'ndeki Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 04.30 sıralarında elektrik kontağından kaynaklandığı sanılan yangın çıktı. Misafir takım futbolcu ve teknik direktör odalarında çıkan yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından daha f

Eskişehir'in soyunma odası yandı

 

Vişnelik Mahallesi'ndeki Atatürk Stadyumu'nda bugün saat 04.30 sıralarında elektrik kontağından kaynaklandığı sanılan yangın çıktı. Misafir takım futbolcu ve teknik direktör odalarında çıkan yangın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından daha fazla büyümeden söndürüldü.

Yangında misafir takım futbolcu soyunma odasındaki klimaları zarar gördü. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, yangının aynı anda 2 ayrı odada çıkması üzerine kundaklama şüphesiyle incelemelerde bulundu. Yetkililer, her türlü ihtimali göz önünde bulundurduklarını, yangının elektrik kontağından da çıkmış olabileceğini ifade ederek olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. 

Eskişehirspor'un saat 15.30'da oynayacağı Gaziantepspor maçı nedeniyle, Gaziantepsporlu futbolcu ve teknik heyet için stadyumda yan odalar hazırlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler