Eskişehir'e kupada darbe!

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son hafta maçları kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Seyrantepe Diski Spor Tesisleri Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Özgüç Türkalp'ın düdük çaldığı mücade

Eskişehir'e kupada darbe!
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu son hafta maçları kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi.
 
Seyrantepe Diski Spor Tesisleri Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Özgüç Türkalp'ın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor oldu.
 
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren tek golü 44. dakikada Ercan Çapar kaydederken, Eskişehirspor ise 90 dakika boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.
 
Alınan bu sonucun ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, puanını 8'e yükselterek grubu üçüncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti. Eskişehirspor ise gruptan çıkmayı garantiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor