Eskişehir'e gel gör istemezsen git

Paulao ile başlayan şehir turu Halil Altıntop'la devam etti. Andreas Wolf da turistik gezisini tamamlayıp, Werder Bremen'i seçince, olay internet sitelerine düştü.Eskişehirspor önce yıldız isimlerle görüşüyor, son futbolcular tek tek şehre geliyor. Durum

Eskişehir'e gel gör istemezsen git

Paulao ile başlayan şehir turu Halil Altıntop'la devam etti. Andreas Wolf da turistik gezisini tamamlayıp, Werder Bremen'i seçince, olay internet sitelerine düştü.

Eskişehirspor önce yıldız isimlerle görüşüyor, son futbolcular tek tek şehre geliyor. Durum böyle olunca taraftarı heyecan basıyor, ancak transferler bir türlü gerçekleşmiyor. Oyuncuları yediren içiren yönetim, karış karış şehri gezdiriyor. ‘Her şey dahil' muamelesi gören futbolcular ise tatilini geçirip geri dönüyor. Seyahat paketi ise şunları içeriyor: Yıldızlar ultralüks araçlarla karşılanıyor, daha sonra kısa bir şehir turu yapılıyor. Eskişehir'in en güzel yerlerinde yemek yiyen futbolcular, ardından tesisleri gezip, hem başkan hem de teknik heyet ile görüşüyor. 222 adlı gece kulübünde ise oyuncular günü tamamlıyor. Braga'nın stoperi Paulao ile başlayan Eskişehir turu, Halil Altıntop ile devam etti. Nürnberg'in kaptanı Andreas Wolf da gezisini tamamlayıp gitti!

Yenileri gelecek ama...

Halil'i Trabzonspor'a kaptıran Kırmızı Şimşekler, teknik heyetin çok istediği Andreas Wolf'ü de Werder Bremen'e uğurlayınca, olay internet sitelerine düştü. Yönetim şimdi prensipte anlaşmaya vardığı golcü Webo ile Kris Boyd'u bekliyor. Ancak taraftarların aklını aynı soru kurcalıyor: Ya sadece tatile geliyorlarsa...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor