Eskişehir'e Bir darbe de Ordu'dan

Ersun Yanal döneminde 2 beraberlik alabilen Eskişehirspor, Orduspor karşısında da önemli bir varlık gösteremezken, konuk takım 2. yarıdaki istekli futbolunun  karşılığını 55. dakikada Stancu'nun attığı golle adlı. Mücadeleden bu golle 1-0 galip ayrılan Or

Eskişehir'e Bir darbe de Ordu'dan

Ersun Yanal döneminde 2 beraberlik alabilen Eskişehirspor, Orduspor karşısında da önemli bir varlık gösteremezken, konuk takım 2. yarıdaki istekli futbolunun  karşılığını 55. dakikada Stancu'nun attığı golle adlı. Mücadeleden bu golle 1-0 galip ayrılan Orduspor, puanını 28'e yükseltip rahat bir nefes alıken, 2. yarıdaki 6 maçında da galibiyet yüzü göremeyen Eskişehirspor, 32 puanda kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR-ORDUSPOR

STAT: Atatürk

HAKEM: Serkan Çınar

ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Volkan Yaman (Dk. 75 Erkan), Angelo, Naderevic, Dede, Koray Arslan, Veysel Sarı, Alper Potuk, Burhan (Dk. 62 Kamara), Tello, Batuhan

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ORDUSPOR: Fevzi Elmas, Yalçın, Sedat Bayrak, Emre Özkan, Ali, Onur (Dk. 81 Abdülkadir), Garcia, Javier, Culio, Stancu, Hasan Kabze (Dk. 81 Hakan)

TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

SARI KARTLAR: Dk. 28 Koray, Dk. 40 Ali, Dk. 52 Sedat, Dk. 61 Alper

GOL: Dk. 55 Stancu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor