Eskişehir ne umdu ne buldu!

Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mesut Hoşçan, Halil Altıntop transferi konusunda önemli açıklamalar yaptı. NTVSpor'da yayınlanan Spor Gecesi adlı programa telefonla bağlanan Hoşçan, Halil Altıntop'un Trabzonspor'a transfer olduğu haberinin ajansa düşmesin

Eskişehir ne umdu ne buldu!

Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mesut Hoşçan, Halil Altıntop transferi konusunda önemli açıklamalar yaptı. NTVSpor'da yayınlanan Spor Gecesi adlı programa telefonla bağlanan Hoşçan, Halil Altıntop'un Trabzonspor'a transfer olduğu haberinin ajansa düşmesinin ardından Halil Altıntop ile görüştüğünü ve milli futbolcunun kendisine "Ben hiçbir kulüple anlaşmadım. Bu haberlere ben de inanamıyorum" dediğini iletti. 

Halil Altıntop'un Trabzonspor'a imza attığına inanmadığını kaydeden Hoşçan "Halil dün gece Eskişehir'de kaldı. Sabah burada gezdi. Bu haberlere karşın Eskişehir'de oynayacağına inanıyorum" dedi. Hatta "Halil'in Eskişehir'de oynayacağından endişemiz yok. Biz ona en iyi imkanları sunduk. Yaptığımız görüşmelerde olumsuz bir yan yok" açıklamalarını yaptı Hoşçan ve "Eğer böyle bir durum olsaydı Trabzonsporlu yöneticiler bize haber ederdi. Kendileriyle iletişimimiz çok iyi" yorumunu yaptı.

RESMİ HABERİ CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ
Eskişehir ikinci başkanı Hoşçan NTVSpor canlı yayınında bu açıklamaları yaparken Trabzonspor Kulübü de resmi internet sitesinden Halil Altıntop'u transfer ettiklerini ve milli futbolcunun Perşembe günü sözleşme imzalayacağını duyurdu. Bu haberi canlı yayında öğrenen Hoşcan bu habere inanamadı. 

Bu olayı araştıracaklarını kaydeden Hoşçan "Ben biraz önce konuştum Halil ile. Böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama ne olursa olsun Halil gibi futbolcular çok önemli isimler. Böyle futbolcuları kırmamamız gerekiyor. Biz onun üzülmesini istemeyiz" diye konuştu. 

Trabzonspor'un internet sitesinde ise şu ifadeler yer alıyordu: Kulübümüzün anlaşmaya vardığı gurbetçi oyuncu Halil Altıntop yarın (Perşembe) 14.00'de Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski ile birlikte Trabzon’un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi’nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor