Eskişehir maçında yumruk şov!

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kamp yapan Eskişehirspor ile Roberto Carlos'un takımı Anzi arasındaki hazırlık maçının son dakikalarında kavga çıktı. Futbolcular arasında yumrukların havada uçuştuğu kavgaya jandarma müdahale etti. Serik İlçesi'ne bağlık Bele

Eskişehir maçında yumruk şov!

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kamp yapan Eskişehirspor ile Roberto Carlos'un takımı Anzi arasındaki hazırlık maçının son dakikalarında kavga çıktı. Futbolcular arasında yumrukların havada uçuştuğu kavgaya jandarma müdahale etti.

Serik İlçesi'ne bağlık Belek Beldesi'nde bulunan Attalei Shine Otel'de bugün Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor ile Rusya Süper Lig takımlarından Anzi arasında hazırlık maçı yapıldı. Roberto Carlos'un oynamadığı maçın başında her iki takımın futbolcuları arasında dostluk rüzgarları esti. Maçın 88'inci dakikasına gelindiğinde ikili mücadeleye giren iki takımın oyuncuları bir anda birbirlerine girdi. Olaya sahada ve yedek kulübesinde oturan diğer futbolcuların da katılmasıyla kavga giderek büyüdü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya maçta görevli olan jandarma ekipleri ve otelin güvenlik görevlileri müdahale etti. Dakikalar boyunca birbirlerinden ayrılamayan futbolcular güçlükle sakinleştirildi. Kimsenin yara almadığı kavganın ardından, durdurulan maçın devam etmesi kararını alan orta hakem Cihan Burgar, oyunun kalan iki dakikasını uzatma vermeden tamamladı. Maçın ardından Eskişehirspor, Anzi takımını Batuhan, Sezer ve Serdar'ın attığı gollerle 3-1 yendi.

Maçın skorundan çok kavganın konuşulduğu olayın ardından Eskişehirspor kamp yaptığı otele döndü. Hazırlık maçını seyredenler arasında kavgaya şahit olan Eskişehirspor kulübü Başkanı Halil Ünal yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor olarak çok iyi bir maç oynadık. Eskişehirspor emin adımlarla oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor. Hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Rusya takımı çok sert oynadı, bundan dolayıda futbolcular arasında kavga çıktı, keşke bunlar yaşanmasaydı" dedi. Karşılaşmada oynamayan Roberto Carlos ise kavgadan dakikalar önce sahada ayrıldığı için olaya şahit olmadı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler